Contacte

ADREÇA:

Avd Burgos, 96 08100 Mollet del Vallès Barcelona

CORREU ELECTRÒNIC:

coordinaciofp@insmollet.cat

TELÈFON:

935 70 53 54

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades:

Responsable: Institut de Mollet del Vallès

Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.
Drets: Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en a8021594@xtec.cat així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control.
Informació addicional: En Política de privacidad – INS Mollet (fpinsmollet.cat), trobaràs informació addicional sobre la recopilació i l’ús de la seva informació personal, inclosa informació sobre accés, conservació, rectificació, eliminació, seguretat, i altres temes.

La borsa de treball més completa

Ens encarreguem d’establir vincles amb empreses per oferir tot el talent i professionalitat del nostre alumnat. Si ets estudiant d’INS Mollet, atent a les ofertes constants que tenim a la nostra Borsa de Treball.

Per a l'alumne

És l’oportunitat de trobar feina i treballar en el sector que l’alumne ha estudiat al cicle. Molts alumnes han trobat aquí l’oferta que els ha fet impulsar la seva carrera professional.

Per a l'empresa

Trobaran estudiants qualificats i preparats per endinsar-se al món laboral. Tot amb la garantia i supervisió del professorat de les FP Duals d’INS Mollet.

Vine a l’Institut per formar-te i començar la teva vida laboral

Ets empresa i vols formar part de la nostra FP Dual?