Família professional Electricitat i electrònica

CFGS

Automatització i robòtica industrial

Automatització i robòtica industrial
Aquests estudis capaciten per desenvolupar i gestionar projectes de muntatge i manteniment d'instal·lacions automàtiques de mesura, regulació i control de processos en sistemes industrials així com supervisar o executar el muntatge, manten...

CFGM

Instal·lacions elèctriques i automàtiques

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I AUTOMÀTIQUES
Amb aquests estudis aprendràs a muntar i mantenir instal·lacions elèctriques de baixa tensió, infraestructures de telecomunicació en edificis, màquines elèctriques i sistemes automatitzats, aplicant la normativa i reglamentació vigent...

Play Video

Equip humà del departament

Oriol Montserdà

oriolm@insmollet.cat

Emili Mas

emilim@insmollet.cat

Tomàs Galera

tomasa@insmollet.cat

Jaume Yebra

jaumey@insmollet.cat

La borsa de treball més completa

Ens encarreguem d’establir vincles amb empreses per oferir tot el talent i professionalitat del nostre alumnat. Si ets estudiant d’INS Mollet, atent a les ofertes constants que tenim a la nostra Borsa de Treball.

Per a l'alumne

És l’oportunitat de trobar feina i treballar en el sector que l’alumne ha estudiat al cicle. Molts alumnes han trobat aquí l’oferta que els ha fet impulsar la seva carrera professional.

Per a l'empresa

Trobaran estudiants qualificats i preparats per endinsar-se al món laboral. Tot amb la garantia i supervisió del professorat de les FP Duals d’INS Mollet.

Vine a l’Institut
per formar-te i començar
la teva vida laboral

Ets empresa i vols
formar part
de la nostra FP Dual?